Jump to content
  • 0

Google Chrome V.100 and 'Browser Not Supported' Message


kpcollier
 Share

Question

Hopped on today to see this message on the login form. 

Google Chrome updated to version 100 for me over night, and I believe that it the only thing that has changed. Also, I still have cookies enabled. 

Is anyone else getting this message after updating to v100 on Chrome?

browver2.png.4acc9512f02fa1f844df6624bacde76c.png

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 hours ago, telly said:

Have you tried to end the application using task manager then relaunch it?

Just gave that a try and I'm still getting the error message. I have been using Caspio all morning and haven't noticed any differences, though. Everything seems to be working fine. 

Also it seems it is just the Caspio Bridge login form. The login forms to get into my applications do not have this message.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...