Jump to content
  • 0
ryderlake

Map Mashup Does Not Display Map Or Markers

Question

Created report with address, province fields and used Mashup 7 tool to generate code but no joy!

No map on website and no markers. Also map code displays in report column where Map It should be?

Any suggestions how to get it to work! Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello ryderlake,

 

Please make sure that you clicked the "Source" tab before you pasted the code.

Also a part of the code should be added to the web-page, where you deploy your DataPage.

 

I hope, it helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Jan,

Thanks for the response.

 

I tried the "Source" tab but same outcome. Code was posted to the webpage from the configuration wizard. The website is Wordpress.

 

Just map code from the Wordpress webpage displays on the webpage but this time the code did not display on the report that was generated. The map code did display on the details page even though I pasted code for it not to display on that page. 

 

I have been successful in the past displaying maps with markers on this website but now?? Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...