Jump to content
  • 0

Data Pages Not Working After Setting Up Authenticaion


lgohlke
 Share

Question

Hello!

 

I'm trying to set up my log in page and followed the following link to set up:

 

http://howto.caspio.com/tech-tips-and-articles/common-customizations/create-user-specific-redirect-after-login/

 

I also watched the video on how to set it up - I've never been able to get the log in to work.  

 

Not only does my login not work, but my data pages (that used to work) are no longer working.  I'm getting a 404 error message on my website page links.  I use Wordpress v. 4.4.2

 

I have tried changing my URL paths in the Authentication area to the full path URL, but that didn't help.

 

Any suggestions on how to fix?

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello lgohlke,

 

Welcome to Caspio forum!

 

It seems, that one of URL redirections is wrong.

Please check the "Timeout and redirection" setting - all users, who are not logged in, are redirected by this setting. So, when a user opens a page that is assigned with an Authentication, the user is redirected to the URL that is entered to this setting.

 

Also please verify that you use WordPress deployment and all plugins are updated to the newest version.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...