Jump to content
  • 0

Data Page Not Filtering Correctly


Question

Hi folks

 

New to Caspio, but not to relational databases!

 

I've been setting up a website for my band, and I'm trying to get a gigs archive from which you can drill down to setlist data. I've set up tables Gig, Song and a m2m table between them called GigSong. I've made a view with the song and gigsong data so I don't have to catalogue the name of the song every time I update that table, just an ID.

 

So, the main Gig dataPage is fine, and it drills into a page which has 2 dataPages- one for gigDetails, so you know you're on the right one, and one for setlist. The gigDetails takes the gigId parameter passed fine. The setlist filters, but not dynamically, so I know the parameter filtering is working. Bizarrely, though, on the website, it seems to pick up the value that I've used in the Preview screen when testing it: each one picks up the same data, then if I Preview again with something different, it changes to that.

 

The parameters I'm passing in look like this:

 

On load:
tickedReceive value or parameter:
External Parameters: [@tblGigSong_gigId]
 

 

Could this be because I'm using a view? As you can see above it seems to get the right field.

 

Here's the page- if you click on any of the "See setlist"s you'll see what I mean.

http://theheartbreakdiet.weebly.com/gigs.html

 

Thanks very much
Scott

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...