Jump to content
  • 0

Map not Displaying sometimes


SteveRamos
 Share

Question

When I open a browser and use as a guest, the map works perfectly. When I log in a browser as some specific users, it works, but as other users it does not work. When it doesn't work the area where the map should display shows a gray square with the words "Oops! Something went wrong. This page didn't load Google Maps Correctly. See the JavaScript console for technical details."

I assume it's some kind of setting in the browser, but I can't figure it out and I don't want users to have to figure it out either. What do I need to do to make sure it works in all browsers no matter who they are logged in as. I have the same problem in Edge, and Chrome.

Thank you

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 minutes ago, WatashiwaJin said:

Hello @SteveRamos - If the issue is intermittent and being experienced in some issue, I suggest following the system requirements of Caspio. Check here: https://howto.caspio.com/system-requirements/

Also, if it's not a browser issue, then what I can guess is that your Google API Key is not valid. Try re-checking the configuration, make sure that your Google API key billing is enabled and at least enable these 2 APIs:
image.png.a19e4d6ac8ff8a2b835b1cedb4cddc84.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...