Jump to content
  • 0

Capsio data and tables not working correctly


Rob2268
 Share

Question

So I am still using the free trial version of Capsio and have created a hendful of tables and data pages.  My website is hosted through Network Solutions and I am using their website builder tool.  What I am noticing is that several of the fuctions from Capsio are not working as defined in the training videos.  Just creating a simple hyperlink within the table to redirect to a different page within my site does nothing.  I changed the hyperlink to go to google and same, no responce.  The browser is showing the correct website address that the hyperlink should be going to, it just seems as if the Network Solutions site builder does not recognize it.   This just one issue there are others.

So my question is should I pull the plug on Network Solutions and go to a different website builder?  And if so what is the best solution?

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...