Jump to content
  • 0

Odd Characters In Details Pages And Odd Html Code In Notifications Emails


IWC
 Share

Question

Hello

 

Having a slight problem with some datapages we are creating in Caspio.  

 

We seem to get some odd characters displayed in text fields and html blocks, specifically one that looks like a black diamond with a white question mark within it.  We are also getting the html code ' displayed in notification emails where it should display the ' character, for example John's shows as John's.

 

The text the fields and emails is generated from have their data input correctly and look fine when viewing the table and we're using Microsoft Outlook 2016 as our email client if that's at all relevant.

 

Would anyone here have any ideas of why this happens and how it can be fixed?

 

Thanks in advance.

 

 

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi IWC,

 

Probably you show email message as a plain text or you have pressed a source button on the HTML editor.

 

Follow these steps:

1. Edit the DataPage, go to Web Form Wizard - Email Options.

2. Select HTML tab. Find a screenshot attached. 

3. Please make sure that character ' shows properly in the HTML editor. 

 

Hope this helps.

 

Matilda

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...