Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
blarney

Problems using Zapier zaps....

Question

I have a few zaps that pull information between Shipstation (http://www.shipstation.com/) and a table in Caspio.  However, when the data is pulled in, a few columns are blank (storeid, item sku, and item name...all info that shipstation gets from shopify, although most shopify data is brought over, just not these fields). 

 

My work around is using a zap to a google sheet, then another zap to caspio. I'm not sure if the data type isn't compatible or what, but I can't imagine that they aren't in a text format....because the storeids are alpahnumeric and the item names wouldn't be anything but text, right?

 

The REAL issue with the work around is that the Shipstation to Caspio zap uses polling or maybe a webhook (I don't know how the zaps work tbh) to instantly update the caspio tables...which is what I'd prefer to do instead of waiting 5 minutes for the zap run (paid account).

 

Has anybody encountered an issue similar to this?  Any ideas of what could be happening and if there's something I could look at in my tables to try and fix this?

 

Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...