Jump to content

Question

I have a table that I have a lot of information coming into using a multi step form . There are parts of it I want to go into a new table. I created the trigger, and the new row is created when the form is submitted but the actual data isn't going into the table. I don't have a clue of why its not going into the table see the photo of the trigger and the table showing blank rows. Any help would be awesome. Thanks.

Screen Shot 2020-07-01 at 12.06.14 PM.png

Screen Shot 2020-07-01 at 12.05.53 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi @Josh1425,

Triggered Action settings looks inline with the desired output. 

Do you have a Triggered Action on table "Entity_Information"? 

Do you see data in table New_Intake_Information_Form within fields used in Triggered action?

 

Regards,

vitalikssssss

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...