Jump to content
  • 0

Authentication field problem


Aleksandra
 Share

Question

Hello,

I hope someone can help me with this one. I have a Company table which I've connected with Transactions table and Company Reps table. I want to create a report with the following criteria: Company (from Transactions table) = Company (from Company Reps table). I selected an option filter data based on your pre-defined criteria, selected Company as filter and then went to advanced tab and selected Company = Company (from Users table). I don't see any records matching the criteria, and there should be a few records. Any idea what might went wrong?

Thank you all in advance.

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi @Aleksandra!  What does these tables look like (table design)? What table are you trying to create a report with and what records are you expecting to see? From you description, looks like you are already in the process of setting up the report form using pre-defined criteria and parameters. I'll gladly help if you could provide this information. :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...