Jump to content
  • 0

Borders Between Rows When I Deploy To Wordpress


leadma
 Share

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It's hard to tell from the screenshot, but it looks like that could be a border-collapse issue. I've had similar problems with some of my results pages in IE10. Again I'm not sure that's your issue, but you could try playing around with those values.

 

You can find more information on border-collapse here: http://www.w3schools.com/cssref/pr_border-collapse.asp

 

Also I'd recommend getting an Inspect Element tool for whatever browser you are using . That will help a lot with troubleshooting your site, especially the CSS issues like this. More information on that here: http://cms.about.com/od/cms-basics/a/Get-The-Inspect-Element-Tool-For-Your-Browser.htm

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Did you get this resolved? I have the same issue and it's driving me crazy. I did everything mentioned above. I've tried a huge amount of things to fix this including what's mentioned above. If anyone has insight contact me and I'll send all the things I've done. I'll probably start a new thread on this after looking for more similar topics.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...