Jump to content
  • 0

Wordpress Login Deployment Fail


Question

Hi, 

I am building a CASPIO app accessible via a wordpress hosted website. I would like to rely on CASPIO for the Authentication. I have followed the tutorial but I am having trouble setting up the login process. The connection to Caspio public data works well but the display of authenticated page fails. Basically, the Caspio login form does not show up and any page with a Caspio restricted datapage fail to load. Been there for 3 hours now. I am sure it's a simple stupid thing but can not understand. :'(

The tutorial I followed :  

 

 

I installed the CASPIO DEPLOYMENT PLUGIN - OK

What works

* The registration page does work and I can create a user (see below)

image.thumb.png.2e8648d8043877f221cd8155f25eb67c.png

* However the login widget and the profile page dont work. Basically it seems that Wordpress reacts weirdly to CASPIO login form.

image.thumb.png.a51dad00b4e55581a07316ad3cdab1e9.png

Below the http logs of the issue - the request is well sent and received by CASPIO, but once wordpress receive the login form from CASPIO, something happen that I dont understand (reline) 

image.thumb.png.379b50e8f5e2c0f8ab173400a330b934.png

 

Am I the only one with this (basic) issue ? 

 

Best

 

 

 

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello @OlivierDeNantes,

404 error message is a standard response code to indicate that the client was able to communicate with a given server, but the server could not find what was requested.

I can see that Caspio script loaded fine but the error occurs on the dev.avenue-foch.com and WordPress was not able to find the requested page. 

Do you have any redirection occurring on login?  Check your Advanced options for any Authentication and verify that the pages for Logout Destination, Time Out & Redirection, and Login Redirection on success are valid pages. If using relative path, try a full URL.  Also, if you are doing any type of redirection on login using App Parameters, check that the URL for these are valid as well.

To troubleshoot deployment on the WordPress you may refer to the following articles:

https://howto.caspio.com/troubleshooting/troubleshooting-deployment-in-wordpress/

https://howto.caspio.com/deployment/deploying-into-wordpress/

Feel free to update this thread if you have further questions.

Regards,
Sandy

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...