Jump to content
  • 0

Login Page Deployment Trouble


af123
 Share

Question

I'm having trouble deploying my login page into my Weebly site.  The login box works fine and I'm able to enter username and password, but when I submit the credentials, it just shows me HTML code instead of taking me to the URL that I designated.  The first screenshot shows what happens when I try to log in, and the second one shows the page that it should be directing to upon login (search-and-report.html).  Any help and suggestions is appreciated.

 

 

Login HTML Code_LI.jpg

Search and Report Screenshot_LI.jpg

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

Hi @af123,

When adding any script in HTML editor, always click 'source' and add it or disable the editor by  unchecking the box below and then add the code.  If not, the code will show as it is and will be read as text instead of JavaScript code.

Also, the URL in the screenshot seems incorrect. It cannot have both http and https. Try removing "http://www." part from it and test.

Link to comment
Share on other sites

  • 1

Hello @af123,

You need to disable the html editor so that it will not read as a text instead it will read it as html tag.

You may also access this link for your reference:

https://howto.caspio.com/authentications-and-connections/authentication/create-a-standalone-login-screen-2/

https://howto.caspio.com/faq/web-forms/how-to-disable-html-editor-in-datapage-headerfooter-and-html-blocks/

Link to comment
Share on other sites

  • 0
10 minutes ago, BaySunshine said:

Hi @af123,

When adding any script in HTML editor, always click 'source' and add it or disable the editor by  unchecking the box below and then add the code.  If not, the code will show as it is and will be read as text instead of JavaScript code.

Also, the URL in the screenshot seems incorrect. It cannot have both http and https. Try removing "http://www." part from it and test.

Thank you! Clicking "source" seemed to fix the issue.  And yes, that was my bad with the URL

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...