Jump to content
  • 0

Missing Required Field Error (Urgent)


Go to solution Solved by Jan,

Question

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Solution

Hello ecortezneavel,

 

It is strange.

 

It seems, you can "repair" the problem:

1) Open Configure Search Form step.

2) Copy the text from your HTML block.

3) Create a new HTML block.

4) Paste the copied text to this new HTML block.

5) Delete the old HTML block.

If you have more than one HTML block, repeat steps 2-5 for all blocks.

 

Now a DataPage works correctly.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi Jan - 

 

Thanks! 

 

1) I edited the report datapage.

2) I do not use any rules.

3) The site is not yet ready to go live.

 

I think - but am not sure - the problem could be with the logic in my Configure Search Fields. However, even when I reset the logic it won't let me finish. All I've done with the logic is change it from "or" to "and" between four search options: dropdown, listbox, and two text fields. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...